what i want
to do.

Websider.
————————————————————————————
User Interfaces
————————————————————————————
User Experience
————————————————————————————
Visuel identitet————————————————————————————

about me.

Janne, 29 år.
————————————————————————————
Århus (Tilst)
————————————————————————————
Multimediedesigner, digital konceptudvikler.
————————————————————————————
Favoritværktøjer: Figma, Photoshop og Lightroom (Har dog også erfaring med flere programmer i Adobe Suit)
————————————————————————————
Fotointeresseret designnørd.
————————————————————————————


Hent CV
Læs udtalelse.
Karakterudskrift
Se mit arbejde.


Jeg deler mit liv med min mand og to drenge (5 og 8 år). At jeg har fået børn tidligt har styrket mig og gjort mig målrettet efter, hvad jeg vil rent karrieremæssigt. Derudover har det gjort, at jeg er vant til at have mange bolde i luften samtidigt. Jeg har arbejdet projektbaseret på mine uddannelser (med ægte virksomhedscases) hvor jeg bl.a. har udfærdiget personaer for virksomhedernes målgrupper, og sammenholdt med virksomhedens egne mål, deres why og identitet. På baggrund af det har jeg udviklet digitale koncepter med afsæt i sweet spot.Jeg har anvendt low-fidelity wireframes, som er blevet til mockups og skabt prototyper i Figma og XD

Desuden har jeg kodet  hjemmesider fra bunden, så jeg har et godt udgangspunkt for at kunne samarbejde med frontendudviklere med forståelse for HTML, CSS, basis JavaScript og mappestrukturen bag.

Desuden har jeg forståelse for HTML, CSS, basis JavaScript og PHP, mappestruktur og WordPress opsætning, og har dermed et teknisk fundament der gør, at jeg forstår, hvorfor overholdelse af designsystemer er fundamentalt, når design skal omsættes til kode. 

Fra mit praktiksted (og senere arbejde), som webdesigner i Outsource, har jeg lært at håndtere kundekontakt og afholde møder samt være effektiv i kommunikation og forventningsafstemning.Jeg har haft undervisning i design og UX, og har boghylden fyldt af smukke bøger med typografi, farvelære og designteori – ikke kun fra pensum, men også fra ønskelisten.

Jeg er en design-nørd som går op i indretning og bliver glad af at befinde mig med smukke ting, ligeså vel som at se dem igennem min kameralinse. Jeg er nysgerrig, analytisk, lærenem og ikke mindst villig til at give det en kæmpe skalle. Jeg tror på, at de bedste løsninger er både simple og signifikante på en og samme tid.